Plan??

Is er een plan? Eigenlijk niet echt. Nou ja, wel een beetje natuurlijk. Ik ben vooral benieuwd of de techniek het na pakweg 40 jaar  stilstand (of meer?)  een beetje overleefd heeft. Als dat zo is dan heeft het voor mij zin de ook de carrosserie onder handen te nemen. 

Na een eerste verkenning blijkt de motor gangbaar,  en hij is zo te zien zelfs ooit met verse olie boven de zuigers in de mottenballen gezet. De carrosserie ziet er eigenlijk best goed uit. Veel roest, maar toch eigenlijk weinig voor een auto van dit merk en deze leeftijd. Het zijn op het eerste gezicht alleen de buitendorpels en de wielrondingen achter die doorgeroeste delen hebben. De bodemplaat lijkt geheel intact. Hoe de beruchte bevestiging van de bovenste draagarm er aan toe is, dat weet ik nog niet. De montagepunten van deze draagarm zijn vrijwel altijd weggeroest. Zo op het ook ziet het er goed uit.

Maar allereerst moet het stuurslot los. Daarvan hebben we geen sleutel, het slot is geblokkeerd. Een uitdaging, zo lijkt het, om dat zonder schade voor elkaar de krijgen. Plan A dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.